PIENKONEKORJAAMO JA RAKENNUSKONEVUOKRAAMO
SB-RENT Oy / AA-luottoluokitus


Soliditet Finland on myöntänyt SB-RENT Oy:lle AA-tason luottoluokituksen. Kyseessä on seitsenportaisen asteikon toiseksi korkein luokka (Rating). Suomalaisyrityksistä 13,2 prosenttia kuuluu korkeimpiin luottoluokkiin AAA tai AA.

AA-tason luottoluokituksen omaavan yrityksen luottokelpoisuus on hyvä ja luottoriski keskimääräistä pienempi. AA-luokitus takaa SB-RENT Oy:n olevan vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani.

Soliditet Finland arvio SB-RENT OY:stä: Pääsy AA luokkaan tarkoittaa, että hoidatte asianne keskimääräistä paremmin verrattuna kilpailijoihinne, teillä on hyvä maksukyky, olette vakavasti otettava, luotettava ja turvallinen yhteistyökumppani. Soliditet Finland Oy on tutkinut yrityksestänne yli 2400 kohtaa, joiden perusteella olemme teille AA luokkaan pääsyn myöntäneet ja suosittelemme teitä hyväksi yhteistyökumppaniksi.

Rating kertoo yrityksen luottokelpoisuudesta. Soliditet on alkuperäisen AAA-yritysreittauksen kehittäjä. Rating perustuu Soliditet Finlandin kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Se on jatkuvapäivitteinen järjestelmä, joka yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota järjestelmällisesti keräämällä ja analysoimalla arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.